Резултати
еНаука >
Резултати >
Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for Serbian dairy producers
Назив: | Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for Serbian dairy producers | Аутори: | Trbović, Dejana K. ; Spirić, Danka M. ; Lukić, Mirjana S. ; Petrović, Zoran I. ; Đorđević, Vesna Ž. ; Milićević, Dragan R. | Година: | 2017 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Institute of meat hygiene and technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 2 str. 118-124 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193282 | URL: | http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/63 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.