Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products
Назив: Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products
Аутори: Petrović, Zoran  ; Parunović, Nenad  ; Rašeta, Mladen  ; Trbović, Dejana  ; Branković Lazić, Ivana  ; Boris Mrdović  ; Nikolić, Aleksandra  
Година: 2016
Публикација: Meat technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 57 br. 1 str. 5-10-11
VBS COBISS: 225205772
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/283557
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/225205772#izum.si
URL: http://inmes.rs/wp-content/uploads/2016/11/Tehnologija-mesa-57-01-2016-casopis.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.