Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products
Назив: | Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products | Аутори: | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Meat technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 57 br. 1 str. 5-10-11 | VBS COBISS: | 225205772 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/283557 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/225205772#izum.si |
URL: | http://inmes.rs/wp-content/uploads/2016/11/Tehnologija-mesa-57-01-2016-casopis.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.