Истраживачи
Prvulović, Dejan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Suitability of three different legumes for Acanthoscelides obtectus development and population growth (✓) | Gvozdenac, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Uticaj podloga poreklom od autohtonih genotipova šljive na karakteristike sorte Čačanska lepotica (✓) | Ljubojević, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antifeeding and insecticidal activity of Ailanthus altissima and Morus alba extracts against gipsy moth (Lymantria dispar (L.), Lepidoptera, Lymantridae) larvae under laboratory conditions (✓) | Tanasković, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antioxidant capacity of wild-growing bilberry, elderberry, and strawberry fruits (✓) | Kolarov, Radenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Evaluation of biochemical and tasting parameters of Prunus cerasus L. fruits (✓) | Kolbas, Natallia Y.; Kolbas, Aliaksandr P.; Domas, Andrei S.; Prvulović, Dejan ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Sweet Cherry Fruits from Vojvodina Province (✓) | Prvulović, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant Activity and Phenolic Content of Soybean Seeds Extracts | Prvulović, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs | Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The influence of maturity stage and extraction solvents on phenolic content and antioxidant activity of three sweet cherry cultivars | Prvulović, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effects of aluminosilicates on lipid peroxidation and antioxidants in aflatoxin B | Prvulović, D. ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Oxidative stress in soybean seedlings treated with Thymus serpyllum aqueous extract | Šućur, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in the lipid peroxidation intensity in auxin treated cherry rootstocks softwood cuttings | Malenčić, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Phenolic compounds in sweet cherry (Prunus avium L.) petioles and their antioxidant properties | Prvulović, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |