Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs
Назив: Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs
Аутори: Ćirić, Jelena  ; Prvulović, Dejan  ; Glišić, Milica  ; Bošković, Marija  ; Šefer, Dragan  ; Đorđević, Jasna  ; Baltić, Milan Ž. ; Marković, Radmila  
Година: 2017
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 2 str. 80-87
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1435
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353708
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца