Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Sweet Cherry Fruits from Vojvodina Province
Назив: Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Sweet Cherry Fruits from Vojvodina Province
Аутори: Prvulović, Dejan  ; Malenčić, Đorđe  ; Ljubojević, Mirjana  ; Barać, Goran  ; Ognjanov, Vladislav  
Година: 2019
Публикација: Contemporary Agriculture
ISSN: 2466-4774 Contemporary agriculture (ranije: Savremena poljoprivreda) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 1-2 str. 1-6
DOI: 10.2478/contagri-2019-0001
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/438346
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.