Резултати
еНаука >
Резултати >
Phenolic compounds and antioxidant capacity of sweet cherry fruits from Vojvodina province

Назив: | Phenolic compounds and antioxidant capacity of sweet cherry fruits from Vojvodina province | Аутори: | Prvulović, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Contemporary Agriculture | ISSN: | 2466-4774![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Faculty of Agricultural | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 br. No. 1-2 str. 1-6-6 | DOI: | 10.2478/contagri-2019-0001 | VBS COBISS: | 161051145 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/438346 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/161051145#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.