Резултати
еНаука >
Резултати >
Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Sweet Cherry Fruits from Vojvodina Province
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Sweet Cherry Fruits from Vojvodina Province | Аутори: | Prvulović, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Contemporary Agriculture | ISSN: | 2466-4774![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 br. 1-2 str. 1-6 | DOI: | 10.2478/contagri-2019-0001 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/438346 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.