Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Effect of alpha lipoic acid supplementation on selected cardiovascular risk factors in healthy female subjects | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the re-evaluation of Indigo Carmine (E 132) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of hexamethylene tetramine (E 239) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Naučne osnove za procenu rizika od nutrijenata | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the revised exposure assessment of steviol glycosides (E 960) for the proposed uses as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of L. rhamnosus La68 (✓) | Đorđević, Brižita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Uticaj konzumacije soka od nara na funkciju trombocita I druge faktore rizika za nastanak kardiovaskularnih oboljenja | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of boric acid (E 284) and sodium tetraborate (borax) (E 285) as food additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Uticaj hrane bogate dijetnim vlaknima na nivo leptina kod gojaznih pacijenata sa poremećenom glikoregulacijom | Dodevska, Margarita S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Salivary IgA response to astaxanthin supplementation in young soccer players (✓) | Baralić, Ivana; Đorđević, Brižita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on safety evaluation of Ephedra species in food | Fernando Aguilar; Riccardo Crebelli; Birgit Dusemund; Pierre Galtier; David Gott; Ursula Gundert-Remy; Jürgen König; Claude Lambré; Jean-Charles Leblanc; Alicja Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of microcrystalline wax (E 905) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Upotreba dijetetskih suplemenata u populaciji studenata farmacije | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the safety of polyvinyl alcohol-polyethylene glycol-graft-co-polymer as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on (6S)‐5‐methyltetrahydrofolic acid, glucosamine salt as a source of folate added for nutritional purposes to food supplements | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of sodium stearoyl‐2‐lactylate (E 481) and calcium stearoyl‐2‐lactylate (E 482) as food additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Polifenoli kao antitrombocitni agensi u prevenciji kardiovaskularnih bolesti – in vitro i ex vivo ispitivanja | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Advantame | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Intolerancija na laktozu | Zrnić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | Scientific Opinion on the safety of advantame for the proposed uses as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |