Резултати

еНаука >  Резултати >  Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of L. rhamnosus La68
Назив: Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of L. rhamnosus La68
Аутори: Đorđević, Brižita  ; Ivanović, Nevena  ; Stanković, Ivan  ; Minić (rođ. Dimitrijević), Rajna  ; Dimitrijević, Lj.
Година: 2013
Публикација: Proceedings Functional foods and bioactive compounds in the management of chronic inflammation
Издавач: USA
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 13: 978-1491277850 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 52-53
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485619
URL: http://functionalfoodscenter.net/14th-international-conference.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.