Резултати
еНаука >
Резултати >
Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of L. rhamnosus La68
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Brain and liver fatty acid composition changes upon consumption of L. rhamnosus La68 | Аутори: | Đorđević, Brižita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings Functional foods and bioactive compounds in the management of chronic inflammation | Издавач: | USA | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 13: 978-1491277850![]() ![]() |
Колација: | str. 52-53 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/485619 | URL: | http://functionalfoodscenter.net/14th-international-conference.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.