Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Dijetetski suplementi i upotreba aditiva – primena nove zakonske regulative | Đorđević, Brižita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Body composition and cardiovascular risk factors in patients with schizophrenia | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on a refined dietary exposure assessment of erythritol (E 968) taking into account additional data provided | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on two reports published after the closing date of the public consultation of the draft Scientific Opinion on the re‐evaluation of aspartame (E 951) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Supplementation with alpha lipoic acid increases plasma adiponectin level in patients with schizophrenia | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | The importance of optimal nutrition in individuals with lactose intolerance (✓) | Zrnić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | Scientific Opinion on the evaluation of the safety in use of Yohimbe (Pausinystalia yohimbe (K. Schum.) Pierre ex Beille) | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re-evaluation of montan acid esters (E 912) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of anthocyanins (E 163) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Statement on the safety of iodized ethyl esters of poppy seed oil as a source of iodine added for nutritional purposes to foodstuffs | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on chromium(III) lactate tri‐hydrate as a source of chromium added for nutritional purposes to foodstuff | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Statement on the safety assessment of the exposure to butylated hydroxyanisole E 320 (BHA) by applying a new exposure assessment methodology | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Study of the presence of gluten in cooked and boiled sausages | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on ChromoPrecise® cellular bound chromium yeast added for nutritional purposes as a source of chromium in food supplements and the bioavailability of chromium from this source | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on the re-evaluation of candelilla wax (E 902) as a food additive | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products | Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of hidden gluten in food supplements and foods for particular nutritional uses from Serbian market | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Scientific Opinion on the exposure assessment of sucrose esters of fatty acids (E 473) from its use as food additive | Aguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Označavanje alergena na dijetetskim suplementima sa tržišta Srbije | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Ispitivanje prisustva ovomukoida u proizvodima od mesa i paniranim proizvodima | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |