Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Scientific opinion on the safety of the extension of use of steviol glycosides (E 960) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the reconsideration of the ADI and a refined exposure assessment of β‐apo‐8′‐carotenal (E 160e) | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Ispitivanje prevalence samoprocenjenih neželjenih reakcija na hranu kod odraslih osoba | Đorđević, Brižita ; Šobajić, Slađana ; Stanković, Ivan ; Zrnić, Milica ; Konić Ristić, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the re-evaluation of Indigo Carmine (E 132) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Reconsideration of the temporary ADI and refined exposure assessment for Sunset Yellow FCF (E 110) | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of 4‐hexylresorcinol (E 586) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of alpha lipoic acid supplementation on selected cardiovascular risk factors in healthy female subjects | Vidović, Bojana ; Kotur-Stevuljević, Jelena M. ; Stefanović, Aleksandra Ž. ; Stanković, Ivan ; Milovanović, Srđan D. ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the re-evaluation of propionic acid (E 280), sodium propionate (E 281), calcium propionate (E 282) and potassium propionate (E 283) as food additives | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the revised exposure assessment of steviol glycosides (E 960) for the proposed uses as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Analysis of histamine content in selected food products from the Serbian market | Đorđević, Brižita ; Vidović, Bojana ; Zrnić, Milica ; Čakar, Uroš D. ; Stanković, Ivan ; Korcok D; Šobajić, Slađana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of hexamethylene tetramine (E 239) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Naučne osnove za procenu rizika od nutrijenata | Stanković, Ivan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of propyl gallate (E 310) as a food additive | Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj suplementacije alfa-liponskom kiselinom na faktore rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti kod obolelih od shizofrenije | Vidović, Bojana ; Milovanović, Srđan D. ; Stefanović, Aleksandra Ž. ; Kotur-Stevuljević, Jelena M. ; Spasić, Slavica M. ; Ivanka Miletić; Stanković, Ivan ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Regulation for labelling and marking food in the EU countries and Serbia | Đorđević, Brižita ; Zrnić, Milica ; Stanković, Ivan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Impact of alcalization on total polyphenol content, total flavonoid content and antioxidant capacity in commercial cocoa powders | Todorović, Vanja M. ; Šobajić, Slađana ; Stanković, Ivan ; Vidović, Bojana ; Đuričić, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of riboflavin (E 101(i)) and riboflavin‐5′‐phosphate sodium (E 101(ii)) as food additives | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the safety of advantame for the proposed uses as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of aspartame (E 951) as a food additive | Fernando, Aguilar; Riccardo, Crebelli; Birgit, Dusemund; Pierre, Galtier; David, Gott; Ursula, Gundert-Remy; Jürgen, König; Claude, Lambré; Jean-Charles, Leblanc; Alicja, Mortensen; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | The effect of food rich in dietary fibre on plasma leptin level in obese patients with impaired glycoregulation | Đorđević, Brižita ; Stanković, Ivan ; Šobajić, Slađana ; Dodevska M.; Dimitrijeveć-Srećković V.; Đorđević P. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |