Истраживачи

Резултати 161-180 од 233

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Scientific Opinion on the re‐evaluation of β‐apo‐8’‐carotenal (E 160e) as a food additiveAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Scientific Opinion on the re‐evaluation of carnauba wax (E 903) as a food additiveAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Scientific Opinion on the safety of stigmasterol-rich plant sterols as food additiveAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Determination of hidden gluten in food supplementsStanković, Ivan  ; Vidović, Bojana  ; Zrnić, Milica  ; Šobajić, Slađana  ; Vasiljević, Nađa  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Statement on the safety assessment of the exposure to lutein preparations based on new data on the use levels of luteinAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Scientific Opinion on the re-evaluation of vegetable carbon (E 153) as a food additiveAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Statement on the safety of β‐carotene use in heavy smokersAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Guidance for submission for food additive evaluationsAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Scientific Opinion on the re‐evaluation of mixed carotenes (E 160a (i)) and beta‐carotene (E 160a (ii)) as a food additiveAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Scientific Opinion on the re‐evaluation of butylated hydroxytoluene BHT (E 321) as a food additiveAguilar, F.; Crebelli, R.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gott, D.; Gundert-Remy, U.; König, J.; Lambré, C.; Leblanc, JC.; Mortensen, A.;
Mosesso, P.; Parent-Massin, P.; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Waalkens-Berendsen, I.; Woutersen, R.; Wright, M.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Well balanced diet in weight managementStanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Научни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2011Dobro balansirana dijeta u regulaciji telesne maseStanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Scientific Opinion on the re‐evaluation of lutein preparations other than lutein with high concentrations of total saponified carotenoids at levels of at least 80%Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.;
Leblanc, J-C.; Mortensen, A.; Parent-Massin, D.; Pratt, I.,.; Rietjens, I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Verguieva, T.; Woutersen, R.A;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Scientific Opinion on the safety of Glycerol Esters of Tall Oil Rosin for the proposed uses as a food additiveAguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.;
Leblanc, J-C.; Mortensen, A.; Parent-Massin, D.; Pratt, I.,.; Rietjens, I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Verguieva, T.; Woutersen, R.A.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Study of the presence of gluten in cooked sausagesMilanović-Stevanović, Mirjana; Stanković, Ivan  ; Vasiljević, Nađa  ; Janković, Saša  ; Spirić, Danka  ; Šobajić, Slađana  ; Vidović, Bojana  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2011Ispitivanje prisustva ovomukoida u proizvodima od mesa i paniranim proizvodimaZrnić, Milica  ; Janković, Saša  ; Mirjana Milanović-Stevanović; Stanković, Ivan  ; Šobajić, Slađana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Revised exposure assessment for steviol glycosides for the proposed uses as a food additiveAguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.;
Leblanc, J-C.; Mortensen, A.; Parent-Massin, D.; Pratt, I; Rietjens, I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Verguieva, T; Woutersen, R.A;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Scientific Opinion on re-evaluation of calcium carbonate (E 170) as a food additiveAguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.;
Leblanc J-C.; Mortensen A.; Parent-Massin D.; Pratt I.; Rietjens I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback P.; Verguieva T.; Woutersen R.A.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Biological activity and chemical composition of different berry juicesKonić-Ristić, Aleksandra ; Šavikin, Katarina  ; Zdunić, Gordana  ; Janković, Teodora  ; Juranić, Zorica  ; Menković, Nebojša  ; Stanković, Ivan  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2011Woutersen R.A. Scientific Opinion on the re-evaluation of caramel colours (E 150 a,b,c,d) as food additivesAguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.;
Leblanc J-C.; Mortensen A.; Parent-Massin D.; Pratt I., .; Rietjens I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback P.; Verguieva T.; Woutersen R.A.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 161-180 од 233