Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2011 | Well balanced diet in weight management | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2011 | Scientific Opinion on the re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food Additive | Aguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Određivanje glutena u hrani za odojčad i malu decu | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Medical nutrition therapy of gluten sensitive enteropathy | Vasiljević, Nađa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2011 | Određivanje sadržaja glutena u dijetetskim suplementima na tržištu Srbije | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Study of the presence of gluten in cooked sausages | Milanović-Stevanović, Mirjana; Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2011 | Revised exposure assessment for steviol glycosides for the proposed uses as a food additive | Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Scientific Opinion on re-evaluation of calcium carbonate (E 170) as a food additive | Aguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Ispitivanje prisustva ovomukoida u proizvodima od mesa i paniranim proizvodima | Zrnić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Scientific Opinion on the safety of Glycerol Esters of Tall Oil Rosin for the proposed uses as a food additive | Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Scientific Opinion on the re‐evaluation of lutein preparations other than lutein with high concentrations of total saponified carotenoids at levels of at least 80% | Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Dobro balansirana dijeta u regulaciji telesne mase | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Woutersen R.A. Scientific Opinion on the re-evaluation of caramel colours (E 150 a,b,c,d) as food additives | Aguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Biological activity and chemical composition of different berry juices | Konić-Ristić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |