Истраживачи
Čakar, Uroš
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | The influence of different enzymatic preparations and skin contact time on aromatic profile of wines produced from autochthonous grape varieties Krstač and Žižak: Scientific paper (✓) | Madžgalj, Valerija; Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Antioxidant properties and biological activity of fruit wines (✓) | Petrović, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Synthesis, structure and magnetic properties of Fe2TiO5 | Čebela, Maria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Influence of Ag doping on the morphological and magnetic properties in CuO nanopowders (✓) | Čebela, Maria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Technological Process on the Content of Natural Active Principles From Fruit Wines and Its Beneficial Health Effects | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Cabernet Sauvignon Ripeness, Healthy State and Maceration Time on Wine and Fermented Pomace Phenolic Profile (✓) | Lisov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Fruit Wine and Its Biologically Active Compounds’ Ability in Health Prevention | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |