Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]
Година:  2019

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Removal of Synthetic Dyes from Wastewaters Using Horseradish PeroxidaseŠekuljica, Nataša Ž.  ; Nevena Ž. Prlainović  ; Zorica D. Knežević-Jugović  ; Dušan Ž. Mijin  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean mealLuković, Nevena D.  ; Abdalla Ali Salim; Sanja Grbavčić; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Knežević-Jugović, Zorica D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Modification of emulsifying properties and metal-ion chelating ability of gluten hydrolysates by partial enzymatic hydrolysis (✓)Jovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea ; Šekuljica, Nataša  ; Gazikalović, Ivana  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Knežević-Jugović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Enzymatic treatment of soy protein concentrate: Influence on the potential techno-functional and antioxidant propertiesJovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea ; Culetu, Alina; Duta, Denisa; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Šekuljica, Nataša  ; Knežević-Jugović, Zorica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Enzyme production by solid-state fermentation on soybean meal: A comparative study of conventional and ultrasound-assisted extraction methodsSalim, Abdalla Ali; Grbavčić, Sanja; Šekuljica, Nataša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Jovanović, Jelena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Luković, Nevena  ; Knežević-Jugović, Zorica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019SOLID-STATE FERMENTATION OF SOYBEAN MEAL: HYDROLYTIC ENZYMES PRODUCTION AND IMPROVEMENT IN BIOACTIVITYŠekuljica, Nataša Ž.  ; Abdalla Ali Salim; Luković, Nevena D.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Sanja Grbavčić; Knežević-Jugović, Zorica D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Soy protein hydrolysates in bakery productsAlina Culetu; Denisa Duta; Knežević-Jugović, Zorica D.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Laurentiu Valentin Ordodi; D. L. ComaniciuКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.