Резултати

еНаука >  Резултати >  Soy protein hydrolysates in bakery products
Назив: Soy protein hydrolysates in bakery products
Аутори: Alina Culetu; Denisa Duta; Knežević-Jugović, Zorica D.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Laurentiu Valentin Ordodi; D. L. Comaniciu
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts of the 4th International Conference on Metrology in Food and Nutrition - IMEKOFOODS4
Издавач: Tervuren, Belgium : Sciensano
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: D/2019/14.440/100 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: br. Book of Abstracts, J. Alexandre, S. Janssens, J. Van Loco (editors) str. 134-134
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469002
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6257
http://www.imekofoods4.be
URL: http://www.imekofoods4.be
Пројекат: EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.