Резултати
Назив: | Soy protein hydrolysates in bakery products | Аутори: | Alina Culetu; Denisa Duta; Knežević-Jugović, Zorica D. ; Jovanović, Jelena R. ; Šekuljica, Nataša Ž. ; Laurentiu Valentin Ordodi; D. L. Comaniciu | Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts of the 4th International Conference on Metrology in Food and Nutrition - IMEKOFOODS4 | Издавач: | Tervuren, Belgium : Sciensano | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | D/2019/14.440/100 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | br. Book of Abstracts, J. Alexandre, S. Janssens, J. Van Loco (editors) str. 134-134 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/469002 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6257 http://www.imekofoods4.be |
URL: | http://www.imekofoods4.be | Пројекат: | EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.