Резултати 1-19 од 19
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Production and Evaluation of Gluten-Free Pasta and Pan Bread from Spirulina Algae Powder and Quinoa FlourHussein, Ahmed S.; Mostafa, Sayed; Fouad, Suzanne; Hegazy, Nefisa A.; Zaky, Ahmed A.Уређивачки рад
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Optimizing Sensory Attributes: Exploring the Placement of the Ideal-Product Question in Check-All-That-Apply MethodologyAmorim, Katiúcia Alves; Dutcosky, Silvia Deboni; Becker, Fernanda Salamoni; Asquieri, Eduardo Ramirez; Damiani, Clarissa; Soares, Cristina; Rodrigues, Jéssica FerreiraУређивачки рад
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Innovative Method for Determining Young’s Modulus of Elasticity in Products with Irregular Shapes: Application on PeanutsNader, Joelle; Assaf, Jean Claude; Debs, Espérance; Louka, NicolasУређивачки рад
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Eye-Tracking Studies on Sustainable Food Consumption: A Systematic Literature ReviewRuppenthal, ToniaУређивачки рад
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Investigation on the Quality of Commercially Available GABA Tea in TaiwanWu, Mu-Chen; Liu, Shih-Lun; Liou, Bo-Kang; Chen, Chun-Yeh; Chen, Yuh-ShuenУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Mathematical Model of the pH Control System in an In Vitro Model of the Gastrointestinal Tract of PoultryDonskoy, Danila Yu.; Lukyanov, Alexandr; Filipović, Vladimir  ; Asten, TamaraУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Development of Emotion Lexicons to Describe Sugar-Free Chocolate According to Consumers’ PROP Taster Statusvan Zyl, Telana; Mielmann, Annchen; le Roux, NeolineУређивачки рад
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022DRYING OF ZUCCHINI AND CARROT SLICES: INFLUENCE OF TISSUE STRUCTURE ON MASS TRANSFER PARAMETERSKhoshnam, FarhadУређивачки рад
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Modeling the Effects of Osmotic Dehydration Pretreatment Parameters and Lyophilization Kinetics on Mass Transfer and Selected Nutritive Parameters of PeachesFilipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Lončar, Biljana  ; Knežević, Violeta  ; Nićetin, Milica  ; Vujačić, VesnaУређивачки рад
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Effect of microwave heating on the physiochemical characteristics, colour and pasting properties of corn (Zea mays L.) grainHassan, Amro B.; Pawelzik, Elke; von Hoersten, DieterУређивачки рад
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Development and characterization of two gelatin candies with alternative sweeteners and fruit bioactive compoundsRivero, Roy; Archaina, Diego; Sosa, Natalia; Schebor, CarolinaУређивачки рад
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Contribution of Osmotically Dehydrated Wild Garlic on Biscuits' Quality ParametersŠobot, Kosana; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Jelena  ; Popović, Ljiljana  Уређивачки рад
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Еffect of the process of flaking of einkorn (Тriticum monococcum L.) on some basic chemical properties and biologically active compounds in the flaked productDimov, Ivan; Nakov, Gjore; Ivanova, Nastia; Stamatovska, ViktorijaУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatmentKnežević, Violeta  ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Gorjanović, Stanislava  ; Šuput, Danijela  Уређивачки рад
23M23 - Рад у међ. часопису
2019The use of bioactive components of plant raw materials from the far eastern region for flour confectionery productionY. Osipenko, Elena; Y. Denisovich, Yuliya; A. Gavrilova, Galina; Y. Vodolagina, EkaterinaУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Comparative analysis of selected physicochemical properties of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.), maize, wheat and potato starchPycia, Karolina; Gęsiński, Krzysztof; Jaworska, Grażyna; Barczak, BożenaУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019CaO&CaSO4 and CaO&Al2 (SO4)3 as pectin precipitants-model of overlapping diffuse layersKuljanin, Tatjana ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Pezo, Lato  Уређивачки рад
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Spelt Pasta with Addition of Inulin as a Functional Food: Sensory Evaluation and Consumer AttitudesIvkov, Milan  ; Košutić, Milenko  ; Filipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir S.  Уређивачки рад
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Comparison of the kinetic behavior of crystalline cane and beet sucrose thermal decompositionAverill, Ben; Thomas, Leonard C.; Subedi, Kiran; Schmidt, Shelly J.Уређивачки рад
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису