Резултати

еНаука >  Резултати >  Development and characterization of two gelatin candies with alternative sweeteners and fruit bioactive compounds
Назив: Development and characterization of two gelatin candies with alternative sweeteners and fruit bioactive compounds
Аутори: Rivero, Roy; Archaina, Diego; Sosa, Natalia; Schebor, Carolina
Остала ауторства: Petković, Marko  
Година: 2021
Публикација: LWT
ISSN: 00236438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 141 str. 110894-110894
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.110894
WoS-ID: 000636138600042
Scopus-ID: 2-s2.0-85099357244
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862686
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Petković, Marko
Напомена: Petković, Marko - recenzent
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

15
SCOPUSTM
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.