Резултати
еНаука >
Резултати >
Development and characterization of two gelatin candies with alternative sweeteners and fruit bioactive compounds
Назив: | Development and characterization of two gelatin candies with alternative sweeteners and fruit bioactive compounds | Аутори: | Rivero, Roy; Archaina, Diego; Sosa, Natalia; Schebor, Carolina | Остала ауторства: | Petković, Marko | Година: | 2021 | Публикација: | LWT | ISSN: | 00236438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 141 str. 110894-110894 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2021.110894 | WoS-ID: | 000636138600042 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85099357244 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/862686 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Petković, Marko | Напомена: | Petković, Marko - recenzent | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
15
SCOPUSTM
SCOPUSTM
13
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.