Истраживачи
Popović-Vranješ, Anka
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Models of successful family business on farms based on the production of milk and traditional dairy products | Popović-Vranješ, Anka M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Biocrystallization as a method for distinguishing between organically and conventionally produced milk | Popović-Vranješ, Anka ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Mycotoxins In Complete Feeding Mixtures For Milking Cows | Jajić, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Quality of Hard Cheese Made from Value Aded Organic Goat Milk | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Proizvodnja mliječnih proizvoda u Srbiji za rusko tržište | Goran Grubješić; Jurakić, Željka ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Specijalno sirarstvo | Popović-Vranješ, Anka ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Sadržaj nezasićenih masnih kiselina u mlijeku u zavisnosti od načina proizvodnje | Kralj, A.; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Jogofir - probiotic of new generation | Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Cheese production with added value from organic milk | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Raw milk consumption and health (✓) | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Influence of metabolic profile in early lactation and welfare score of farm to milk production and service period in dairy cows | Belić, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Uticaj metaboličkog i endokrinog statusa na proizvodnju mleka kod krava u ranoj laktaciji (✓) | Belić, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2014 | The use of the yeast kluyveromyces fragilis b0399 in the production of probiotic yogurt | Backović Ana; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj načina proizvodnje na sadržaj zasićenih masnih kiselina u mleku | Kralj, Aleksandar; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Model for improvement of production of autochthonous products on pilot farms in AP Vojvodina | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Transfer of aflatoxin M1 from the contaminated milk into cheese and whey | Popović-Vranješ, Anka ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj metaboličkog statusa mlečnih krava u ranoj laktaciji na vrednost parametara laktacione krive (✓) | Belić, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | International Cheese Market - Current State And Perspective | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Raw milk – renaissance or public health threat | Popović, Milka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Microbiological safety of autochthonous layered cheese made from raw milk | Goran Grubješić; Popović-Vranješ, Anka ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |