Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of fermented foods: bone health
Назив: Characterization of fermented foods: bone health
Аутори: Tamang, Jyoti Prakash; Agahi, Fojan; Yilmaz, Birsen; Kunili, Ibrahim Ender; Mardon, Julie; Bulmus-Tuccar, Tugce; Torbica, Aleksandra M  ; Nikolovska, Nedelkoska Daniela; Kutt, Mary-Liis; Malagon-Rojas, Jeadran;
Година: 2025
Публикација: FRONTIERS IN NUTRITION
ISSN: 2296-861X Frontiers in Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научна критика и полемика
Колација: vol. 12
DOI: 10.3389/fnut.2025.1648775
WoS-ID: 001569215100001
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1000087
Пројекат: COST10.13039/501100000921 [ACTION-PIMENTO CA20128]
COST
European Cooperation in Science and Technology - European Union
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.