Резултати
| Назив: | Characterization of fermented foods: bone health | Аутори: | Tamang, Jyoti Prakash; Agahi, Fojan; Yilmaz, Birsen; Kunili, Ibrahim Ender; Mardon, Julie; Bulmus-Tuccar, Tugce; Torbica, Aleksandra M |
Година: | 2025 | Публикација: | FRONTIERS IN NUTRITION | ISSN: | 2296-861X Frontiers in Nutrition Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научна критика и полемика | Колација: | vol. 12 | DOI: | 10.3389/fnut.2025.1648775 | WoS-ID: | 001569215100001 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1000087 | Пројекат: | COST10.13039/501100000921 [ACTION-PIMENTO CA20128] COST European Cooperation in Science and Technology - European Union |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.