Резултати

еНаука >  Резултати >  Enhancing functional properties of fruit juices with highly active xylanase from Aspergillus tubingensis FAT35
Назив: Enhancing functional properties of fruit juices with highly active xylanase from Aspergillus tubingensis FAT35
Аутори: Ristovic, Marina; Stojanovic, Sanja; Pavlovic, Marija  ; Margetic, Aleksandra  ; Slavic, Marinela Sokarda; Dojnov, Biljana  ; Vujcic, Zoran
Година: 2025
Публикација: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
DOI: 10.1002/jsfa.70208
WoS-ID: 001575191200001
Scopus-ID: 2-s2.0-105016735024
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1001220
Пројекат: Science Fund of the Republic of Serbia [7347]
Unique enzyme solutions for obtaining added value products from corn-UniCorn
Ministry of Science,Technological Development and Innovation of Republic of Serbia [451-03-136/2025-2103/200026, 451-03-136/2025-2103/200168]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.