Резултати
еНаука >
Резултати >
Enhancing functional properties of fruit juices with highly active xylanase from Aspergillus tubingensis FAT35
Назив: | Enhancing functional properties of fruit juices with highly active xylanase from Aspergillus tubingensis FAT35 | Аутори: | Ristovic, Marina; Stojanovic, Sanja; Pavlovic, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE | ISSN: | 0022-5142![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | DOI: | 10.1002/jsfa.70208 | WoS-ID: | 001575191200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105016735024 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1001220 | Пројекат: | Science Fund of the Republic of Serbia [7347] Unique enzyme solutions for obtaining added value products from corn-UniCorn Ministry of Science,Technological Development and Innovation of Republic of Serbia [451-03-136/2025-2103/200026, 451-03-136/2025-2103/200168] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.