Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of immobilization of probiotic cells in production of functional fermented whey beverages
| Назив: | Application of immobilization of probiotic cells in production of functional fermented whey beverages | Аутори: | Obradović, Nataša S. |
Година: | 2014 | Публикација: | Book of abstracts / 7th Central European congress on food Food chain integration - CEFood congress, 21-24 May, 2014, Ohrid, Macedonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-05-5 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 219 | URI: | https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/8525 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1003695 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.