Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of immobilization of probiotic cells in production of functional fermented whey beverages
Назив: Application of immobilization of probiotic cells in production of functional fermented whey beverages
Аутори: Obradović, Nataša S.  ; Krunić, Tanja Ž.  ; Bulatović, Maja Lj.  ; Rakin, Marica B.  ; Rakin, Marko P.  ; Bugarski, Branko M.  
Година: 2014
Публикација: Book of abstracts / 7th Central European congress on food Food chain integration - CEFood congress, 21-24 May, 2014, Ohrid, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-4565-05-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 219
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/8525
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1003695
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.