Резултати

еНаука >  Резултати >  Cooked-Emulsified Rabbit Meat Sausages: a Potential Solution to Increase Rabbit Meat Consumption
Назив: Cooked-Emulsified Rabbit Meat Sausages: a Potential Solution to Increase Rabbit Meat Consumption
Аутори: Sikimic, Petar; Vasilev, Dragan  ; Vejnovic, Branislav  ; Stajic, Slavisa  ; Stanisic, Nikola  ; Cobanovic, Nikola; Grkovic, Nevena N  ; Suvajdzic, Branko  
Година: 2025
Публикација: JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES
ISSN: 1338-5178 JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. e12817-e12817
DOI: 10.55251/jmbfs.12817
WoS-ID: 001591057500001
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4966
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1004257
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200143]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.