Резултати
еНаука >
Резултати >
Cooked-Emulsified Rabbit Meat Sausages: a Potential Solution to Increase Rabbit Meat Consumption
| Назив: | Cooked-Emulsified Rabbit Meat Sausages: a Potential Solution to Increase Rabbit Meat Consumption | Аутори: | Sikimic, Petar; Vasilev, Dragan |
Година: | 2025 | Публикација: | JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES | ISSN: | 1338-5178 JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. e12817-e12817 | DOI: | 10.55251/jmbfs.12817 | WoS-ID: | 001591057500001 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4966 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1004257 |
Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200143] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.