Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Cooked-Emulsified Rabbit Meat Sausages: a Potential Solution to Increase Rabbit Meat Consumption
Naziv: Cooked-Emulsified Rabbit Meat Sausages: a Potential Solution to Increase Rabbit Meat Consumption
Autori: Sikimic, Petar; Vasilev, Dragan  ; Vejnovic, Branislav  ; Stajic, Slavisa  ; Stanisic, Nikola  ; Cobanovic, Nikola; Grkovic, Nevena N  ; Suvajdzic, Branko  
Godina: 2025
Publikacija: JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES
ISSN: 1338-5178 JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: str. e12817-e12817
DOI: 10.55251/jmbfs.12817
WoS-ID: 001591057500001
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4966
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1004257
Projekat: Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200143]
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
23M23 - Međunarodni časopis kategorije M23

Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.