Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of using a broiler diet with different levels of KTI free soybean to digestibility of dry matter
Назив: Effect of using a broiler diet with different levels of KTI free soybean to digestibility of dry matter
Аутори: Puvača, Nikola  ; Dejan Beuković  ; Miloš Beuković  ; Dragan Glamočić  ; Dragana Ljubojević  ; Vidica Stanaćev; Mirko Ivković  
Година: 2013
Публикација: 23rd International Symposium "New technologies in contemporary animal production"
Издавач: Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-271-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 248-250
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/123381
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.