Резултати

еНаука >  Резултати >  Relationship between Carcass Weight, Skatole Level and Sensory Assessment in Fat of Different Boars
Назив: Relationship between Carcass Weight, Skatole Level and Sensory Assessment in Fat of Different Boars
Аутори: Parunović, Nenad  ; Petrović, Milica; Matekalo-Sverak, Vesna F.  ; Parunović, Jasmina; Radović, Čedomir  
Година: 2010
Публикација: Czech Journal of Food Sciences
ISSN: 1212-1800 Czech Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Czech Academy Agricultural Sciences, Prague
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 28 br. 6 str. 520-530
DOI: 10.17221/243/2009-CJFS
WoS-ID: 000285695000007
Scopus-ID: 2-s2.0-78650400341
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/231
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/126138
Пројекат: Institute of Meat Hygiene and Technology, Belgrade
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
3
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.