Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of conjugated linoleic acid on fatty acid composition of dried pork neck
Назив: The effect of conjugated linoleic acid on fatty acid composition of dried pork neck
Uticaj konjugovane linolne kiseline na masnokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata
Аутори: Đorđević, Jasna  ; Pantić, Srđan; Bošković, Marija  ; Marković, Radmila  ; Dokmanović-Starčević, Marija  ; Baltić, Tatjana  ; Laudanović, Milica  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2015
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 2 str. 109-119
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/220319756#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/127653
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1244
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.