Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of conjugated linoleic acid on fatty acid composition of dried pork neck
Назив: | The effect of conjugated linoleic acid on fatty acid composition of dried pork neck Uticaj konjugovane linolne kiseline na masnokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata |
Аутори: | Đorđević, Jasna ; Pantić, Srđan; Bošković, Marija ; Marković, Radmila ; Dokmanović-Starčević, Marija ; Baltić, Tatjana ; Laudanović, Milica ; Baltić, Milan Ž. | Година: | 2015 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 56 br. 2 str. 109-119 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/220319756#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/127653 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1244 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.