Rezultati
eNauka >
Rezultati >
The effect of conjugated linoleic acid on fatty acid composition of dried pork neck
Naziv: | The effect of conjugated linoleic acid on fatty acid composition of dried pork neck Uticaj konjugovane linolne kiseline na masnokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata |
Autori: | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2015 | Publikacija: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Izdavač: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 56 br. 2 str. 109-119 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/220319756#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/127653 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1244 |
Projekat: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.