Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj konjugovane linolne kiseline na aminokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata
Назив: | Uticaj konjugovane linolne kiseline na aminokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata | Аутори: | Đorđević, Jasna P. ; S. pantić; Bošković, Marija D. ; Marković, Radmila V. ; M. Dokmanović; Baltić, Tatjana M. ; Laudanović, Milica D. ; M. Baltić | Година: | 2015 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 56 br. 2 str. 109-119 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/127654 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.