Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj konjugovane linolne kiseline na aminokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata
Назив: Uticaj konjugovane linolne kiseline na aminokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata
Аутори: Đorđević, Jasna P.  ; S. pantić; Bošković, Marija D.  ; Marković, Radmila V.  ; M. Dokmanović; Baltić, Tatjana M.  ; Laudanović, Milica D.  ; M. Baltić
Година: 2015
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 2 str. 109-119
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/127654
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.