Резултати
еНаука >
Резултати >
Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains
Назив: | Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains Posibilidades para la producción de vinos con una menor concentración de etanol mediante el uso de cepas de levadura disponibles comercialmente |
Аутори: | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Đuran, Jovana | Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts, 41th World Congress of Vine and Wine, 19-23 November 2018, Punta del Este, Uruguay | Издавач: | INAVI, Uruguay International Organisation of Vine and Wine, Uruguay |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 979-109-179-9911 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | str. 152-154 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129243 | URL: | https://www.oiv.int/public/medias/6389/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.