Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains
Назив: Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains
Posibilidades para la producción de vinos con una menor concentración de etanol mediante el uso de cepas de levadura disponibles comercialmente
Аутори: Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Đuran, Jovana  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts, 41th World Congress of Vine and Wine, 19-23 November 2018, Punta del Este, Uruguay
Издавач: INAVI, Uruguay
International Organisation of Vine and Wine, Uruguay
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 979-109-179-9911 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 152-154
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129243
URL: https://www.oiv.int/public/medias/6389/book-of-abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.