Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains
Naziv: | Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains Posibilidades para la producción de vinos con una menor concentración de etanol mediante el uso de cepas de levadura disponibles comercialmente |
Autori: | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Đuran, Jovana | Godina: | 2018 | Publikacija: | Book of Abstracts, 41th World Congress of Vine and Wine, 19-23 November 2018, Punta del Este, Uruguay | Izdavač: | INAVI, Uruguay International Organisation of Vine and Wine, Uruguay |
Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 979-109-179-9911 ИСБН није валидан Pretraži identifikator | Kolacija: | str. 152-154 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129243 | URL: | https://www.oiv.int/public/medias/6389/book-of-abstracts.pdf | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.