Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains
Naziv: Possibilities for production of wines with decreased ethanol concentration by the use of commercially available yeast strains
Posibilidades para la producción de vinos con una menor concentración de etanol mediante el uso de cepas de levadura disponibles comercialmente
Autori: Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Đuran, Jovana  
Godina: 2018
Publikacija: Book of Abstracts, 41th World Congress of Vine and Wine, 19-23 November 2018, Punta del Este, Uruguay
Izdavač: INAVI, Uruguay
International Organisation of Vine and Wine, Uruguay
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 979-109-179-9911 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 152-154
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129243
URL: https://www.oiv.int/public/medias/6389/book-of-abstracts.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.