Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of milk fat content on physico-chemical characteristics and microstructure of kombucha fermented milk beverages
Назив: The influence of milk fat content on physico-chemical characteristics and microstructure of kombucha fermented milk beverages
Аутори: Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Hrnjez, Dajana  ; Vukić, Vladimir  ; Kanurić-Duraković, Katarina  ; M. Ranogajec
Година: 2011
Публикација: International food congress novel approaches in food industry NAFI 2011
Издавач: Turska
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-975-483-902-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 772-777
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130061
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.