Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer
Назив: The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer
Аутори: Veljović, Mile  ; Despotović, Saša  ; Pecić, S.  ; Davidović, S.; Djordjević, R.; Vukosavljević, Predrag  ; Leskošek-Čukalović, Ida 
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1137-1141
Scopus-ID: 2-s2.0-84926023078
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2738
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130316
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.