Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer
Назив: | The influence of raw materials and fermentation conditions on the polyphenol content of grape beer | Аутори: | Veljović, Mile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | 6th Central European Congress on Food, CEFood 2012 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 1137-1141 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926023078 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2738 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130316 http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf |
URL: | http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.