Резултати
еНаука >
Резултати >
Use of response surface methodology to investigate the effects of transglutaminase, lipase and xylanase on dough energy by extensograph

Назив: | Use of response surface methodology to investigate the effects of transglutaminase, lipase and xylanase on dough energy by extensograph | Аутори: | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings of the 3rd International Conference "Sustainable Postharvest and Food Technologies – INOPTEP 2013" and XXV National Conference "Processing and Energy in Agriculture – PTEP 2013" | Издавач: | National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Vrnjačka Banja,. Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-267-7![]() ![]() |
Колација: | str. 204-209 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131903 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.