Резултати

еНаука >  Резултати >  Use of response surface methodology to investigate the effects of transglutaminase, lipase and xylanase on dough energy by extensograph
Назив: Use of response surface methodology to investigate the effects of transglutaminase, lipase and xylanase on dough energy by extensograph
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Popov, Stevan ; Bodroža, Marija  ; Brkljač, Jovana  ; Grbić, Jasna ; Nježić, Zvonko  
Година: 2013
Публикација: Proceedings of the 3rd International Conference "Sustainable Postharvest and Food Technologies – INOPTEP 2013" and XXV National Conference "Processing and Energy in Agriculture – PTEP 2013"
Издавач: National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, Vrnjačka Banja,. Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-267-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 204-209
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131903
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.