Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of traditional smoking on content polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages with collagen and natural casings

Назив: | Influence of traditional smoking on content polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages with collagen and natural casings | Аутори: | Škaljac, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings / 59th International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), 18-23rd August 2013, Izmir, Turkey | Издавач: | Izmir: Ege University, Turkey | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-605-125-720-4![]() ![]() |
Колација: | br. S6A-18 str. 1-4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131996 | URL: | https://digicomst.ie/wp-content/uploads/2020/05/2013_06_22.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.