Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of traditional smoking on content polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages with collagen and natural casings
Назив: Influence of traditional smoking on content polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages with collagen and natural casings
Аутори: Škaljac, Snežana  ; Petrović, Ljiljana; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Tjapkin, Ana; Škrbić, Biljana 
Година: 2013
Публикација: Proceedings / 59th International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), 18-23rd August 2013, Izmir, Turkey
Издавач: Izmir: Ege University, Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-605-125-720-4 Претражи идентификатор
Колација: br. S6A-18 str. 1-4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131996
URL: https://digicomst.ie/wp-content/uploads/2020/05/2013_06_22.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.