Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of enzymatic hydrolysis on dilatational properties of Pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate
Назив: Influence of enzymatic hydrolysis on dilatational properties of Pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate
Аутори: Njaradi, Sandra  ; Katona, Jaroslav  ; Petrović, Lidija  ; Miller, Reinhard; Mucić, Nenad
Година: 2016
Публикација: Conference Programm and Book of Abstacts, COST MP1106, Smart and Green Interfaces Conference, 4 -6 May, 2016 Athens, Greece
Издавач: Thessaloniki : Tziola Publications
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-129-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 102-102
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/132081
URL: http://cost-mp1106.lcpe.uni-sofia.bg/files/Workshops/2016/SGIC_2016_Book-of-Abstracts_mono.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.