Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial and antioxidant activities of Cinnamomum cassia essential oil and its application in food preservation
Назив: Antimicrobial and antioxidant activities of Cinnamomum cassia essential oil and its application in food preservation
Аутори: Kačániová, Miroslava; Galovičová, Lucia; Valková, Veronika; Tvrdá, Eva; Terentjeva, Margarita; Žiarovská, Jana; Kunová, Simona; Savitskaya, Tatsiana; Grinshpan, Dmitrij; Štefániková, Jana;
Година: 2021
Публикација: Open Chemistry
ISSN: 2391-5420 Open Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 19 br. 1 str. 214-227
DOI: 10.1515/chem-2021-0191
WoS-ID: 000632707600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85102574512
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/133619
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13068
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

29
SCOPUSTM
12
OpenCitations
27
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.