Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality of broiler chickens carcass fed dietary addition of garlic, black pepper and hot red pepper
Назив: Quality of broiler chickens carcass fed dietary addition of garlic, black pepper and hot red pepper
Аутори: Puvača, Nikola M.  ; Ljubojević, Dragana B.  ; Čabarkapa, Ivana S.  ; Popović, Sanja J.  ; Tomičić, Zorica M.  ; Nikolova Nedeljka; Lević Jovanka  
Година: 2019
Публикација: Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management
ISSN: 2620-1755 Journal of Agronomy, Technology and Engineering Management (JATEM) Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of Economics and Engineering Management, University Business Academy, Novi Sad (Serbia)
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 1 str. 218-227
URI: http://www.fimek.edu.rs/images/naucni-rad/jatem/issue/v2/09-(9)_Puvaca_et_al._2019._Vol._2(1)_218-227.pdf
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136549
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/235
https://unilib.phaidrabg.rs/o:4462
URL: http://www.fimek.edu.rs/images/naucni-rad/jatem/issue/v2/09-(9)_Puvaca_et_al._2019._Vol._2(1)_218-227.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.