Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory and chemical characteristics of sausages - produced of cyprinid meat
Назив: Sensory and chemical characteristics of sausages - produced of cyprinid meat
Аутори: Okanović, Đorđe G.  ; Ćirković, Miroslav ; Novakov, Nikolina  ; Ljubojević, Dragana  ; Karan, Dragica D.  ; Vesna Matekalo-Sverak ; Zoran, Mašić S. 
Година: 2013
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 2 str. 53-58
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136644
URL: http://fins.uns.ac.rs/e-journal/uploads/Magazines/magazine_126/sensory-and-chemical-characteristics-of-sausages-produced-of-cyprinid-meat.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.