Резултати
Назив: | Sensory and chemical characteristics of sausages - produced of cyprinid meat | Аутори: | Okanović, Đorđe G. ; Ćirković, Miroslav ; Novakov, Nikolina ; Ljubojević, Dragana ; Karan, Dragica D. ; Vesna Matekalo-Sverak ; Zoran, Mašić S. | Година: | 2013 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 40 br. 2 str. 53-58 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136644 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/e-journal/uploads/Magazines/magazine_126/sensory-and-chemical-characteristics-of-sausages-produced-of-cyprinid-meat.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.