Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes of textural attributes during drying and ripening of traditional Petrovská klobása produced from hot boned and cold meat
Назив: | Changes of textural attributes during drying and ripening of traditional Petrovská klobása produced from hot boned and cold meat | Аутори: | Jokanović, Marija ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Tomović, Vladimir ; Savatić, Snežana | Година: | 2010 | Публикација: | XIV International Symposium ''Feed Technology'' – XII International Symposium ''NODA 2010 – MEAT – Technology, quality and safety'' | Издавач: | Institute for Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 125-132 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/137037 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.