Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of textural attributes during drying and ripening of traditional Petrovská klobása produced from hot boned and cold meat
Назив: Changes of textural attributes during drying and ripening of traditional Petrovská klobása produced from hot boned and cold meat
Аутори: Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Tomović, Vladimir  ; Savatić, Snežana  
Година: 2010
Публикација: XIV International Symposium ''Feed Technology'' – XII International Symposium ''NODA 2010 – MEAT – Technology, quality and safety''
Издавач: Institute for Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 125-132
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/137037
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.