Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of production parameters of broilers fed on diets containing raw soy with low and standard levels of KTI
Назив: Comparison of production parameters of broilers fed on diets containing raw soy with low and standard levels of KTI
Аутори: Beuković, Dejan M.  ; Beuković, Miloš T.  ; Ljubojević, Dragana  ; Glamočić, Dragan M.  ; Bjedov Siniša  ; Stanaćev Vidica
Година: 2011
Публикација: Proceedings, 22nd International Symposium Food safety production
Издавач: University of Novi Sad, Serbia Faculty of Agriculture, Bosnia and Hercegovina, Republika Srpska, Trebinje
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-219-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 127-129
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/137162
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.