Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of production parameters of broilers fed on diets containing raw soy with low and standard levels of KTI
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparison of production parameters of broilers fed on diets containing raw soy with low and standard levels of KTI | Аутори: | Beuković, Dejan M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Proceedings, 22nd International Symposium Food safety production | Издавач: | University of Novi Sad, Serbia Faculty of Agriculture, Bosnia and Hercegovina, Republika Srpska, Trebinje | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-219-6![]() ![]() |
Колација: | str. 127-129 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/137162 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.