Резултати
еНаука >
Резултати >
Fermentative activity and viability of immobilized probiotic starter culture ABY-6 in whey based substrates
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Fermentative activity and viability of immobilized probiotic starter culture ABY-6 in whey based substrates | Аутори: | Krunić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings / II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Food Tech Congress, 28-30. 10. 2014. Novi Sad, Serbia | Издавач: | Novi Sad : University, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8![]() ![]() |
Колација: | str. 297-302 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/137353 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7376 |
URL: | https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7376 | Пројекат: | Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.