Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermentative activity and viability of immobilized probiotic starter culture ABY-6 in whey based substrates
Назив: Fermentative activity and viability of immobilized probiotic starter culture ABY-6 in whey based substrates
Аутори: Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Bulatović, Maja  ; Vukašinović Sekulić, Maja  ; Mojović, Ljiljana  ; Rakin, Marica  
Година: 2014
Публикација: Proceedings / II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Food Tech Congress, 28-30. 10. 2014. Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad : University, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 297-302
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/137353
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7376
URL: https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7376
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.