Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical characteristics of cookies enriched with extruded brewer's spent grain

Назив: | Chemical characteristics of cookies enriched with extruded brewer's spent grain | Аутори: | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts / 10th International Congress "Flour-Bread '19" and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '19", Osijek, Croatia, June 11-14 2019. | ISSN: | 1848-2554![]() ![]() |
Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 46-46 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/138442 | URL: | https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A2596/datastream/FILE0/view https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A2596 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.