Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characteristics of cookies enriched with extruded brewer's spent grain
Назив: Chemical characteristics of cookies enriched with extruded brewer's spent grain
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts / 10th International Congress "Flour-Bread '19" and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '19", Osijek, Croatia, June 11-14 2019.
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 46-46
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/138442
URL: https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A2596/datastream/FILE0/view
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos%3A2596
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.