Резултати
еНаука >
Резултати >
Raspberry seed supplemented snack: The effect of different extrusion conditions on the physicochemical properties
Назив: | Raspberry seed supplemented snack: The effect of different extrusion conditions on the physicochemical properties | Аутори: | Perović, Jelena N. ; Marić, Boško D. ; Teslić, Nemanja ; Kojić, Jovana S. ; Krulj, Jelena A. ; Ćurčić, Nataša Ž. ; Bodroža Solarov, Marija I. | Година: | 2018 | Публикација: | IV International Congress Food Tec | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 90-90 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/139629 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.