Резултати

еНаука >  Резултати >  Raspberry seed supplemented snack: The effect of different extrusion conditions on the physicochemical properties
Назив: Raspberry seed supplemented snack: The effect of different extrusion conditions on the physicochemical properties
Аутори: Perović, Jelena N.  ; Marić, Boško D.  ; Teslić, Nemanja  ; Kojić, Jovana S.  ; Krulj, Jelena A.  ; Ćurčić, Nataša Ž.  ; Bodroža Solarov, Marija I.  
Година: 2018
Публикација: IV International Congress Food Tec
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 90-90
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/139629
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.