Резултати
еНаука >
Резултати >
Volatile compounds of plum brandy and their stability after the cold stabilisation treatment
Назив: | Volatile compounds of plum brandy and their stability after the cold stabilisation treatment | Аутори: | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Vučurović, Vesna ; Razmovski, Radojka ; Cicmil, B.; Manović, M. | Година: | 2013 | Публикација: | International conference Food Science, Engineering and Technology 2013, Plovdiv, Bulgaria | ISSN: | 1314-7102 Претражи идентификатор | Издавач: | University of Food Technologies Plovdiv, Bugarska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 60 br. 1 str. 422-426 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/142345 | URL: | http://www.scienwork.uft-plovdiv.bg/en/napravlenia-1-hrani#nap3 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.