Резултати
еНаука >
Резултати >
Volatile compounds of plum brandy and their stability after the cold stabilisation treatment
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Volatile compounds of plum brandy and their stability after the cold stabilisation treatment | Аутори: | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | International conference Food Science, Engineering and Technology 2013, Plovdiv, Bulgaria | ISSN: | 1314-7102![]() ![]() |
Издавач: | University of Food Technologies Plovdiv, Bugarska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 60 br. 1 str. 422-426 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/142345 | URL: | http://www.scienwork.uft-plovdiv.bg/en/napravlenia-1-hrani#nap3 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.