Резултати

еНаука >  Резултати >  Volatile compounds of plum brandy and their stability after the cold stabilisation treatment
Назив: Volatile compounds of plum brandy and their stability after the cold stabilisation treatment
Аутори: Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Vučurović, Vesna  ; Razmovski, Radojka ; Cicmil, B.; Manović, M.
Година: 2013
Публикација: International conference Food Science, Engineering and Technology 2013, Plovdiv, Bulgaria
ISSN: 1314-7102 Претражи идентификатор
Издавач: University of Food Technologies Plovdiv, Bugarska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 60 br. 1 str. 422-426
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/142345
URL: http://www.scienwork.uft-plovdiv.bg/en/napravlenia-1-hrani#nap3
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.