Резултати

еНаука >  Резултати >  Level of degradation of deep-frying oils and fats from restaurants
Назив: Level of degradation of deep-frying oils and fats from restaurants
Аутори: Vranić, Danijela  ; Đorđević, Vesna Ž.  ; Petronijević, Radivoj  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Vesna Matekalo-Sverak; Trbović, Dejana  ; Lilić, Slobodan  
Година: 2013
Публикација: 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Издавач: Institute of chemical technology, Prague, Czech Republic, RIKILT-Wageningen University, The Netherlands
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-7080-861-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 399-399
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/143239
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.