Резултати
Назив: | Level of degradation of deep-frying oils and fats from restaurants | Аутори: | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis | Издавач: | Institute of chemical technology, Prague, Czech Republic, RIKILT-Wageningen University, The Netherlands | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-7080-861-0![]() ![]() |
Колација: | str. 399-399 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/143239 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.