Резултати
еНаука >
Резултати >
Organic acids content in fermented cabbage heads obtained under different fermentation conditions
Назив: | Organic acids content in fermented cabbage heads obtained under different fermentation conditions | Аутори: | Drašković, Mirna; Vakula, Anita ; Šumić, Zdravko ; Pavlić, Branimir ; Vladić, Jelena ; Jokanović, Marija ; Malbaša, Radomir ; Vitas, Jasmina ; Vidović, Senka ; Tepić Horecki, Aleksandra | Година: | 2018 | Публикација: | Foodtech congress: Abstract book IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", 23-25.10.2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 22-22 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145448 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.