Резултати

еНаука >  Резултати >  Organic acids content in fermented cabbage heads obtained under different fermentation conditions
Назив: Organic acids content in fermented cabbage heads obtained under different fermentation conditions
Аутори: Drašković, Mirna; Vakula, Anita  ; Šumić, Zdravko  ; Pavlić, Branimir  ; Vladić, Jelena  ; Jokanović, Marija  ; Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Vidović, Senka  ; Tepić Horecki, Aleksandra  
Година: 2018
Публикација: Foodtech congress: Abstract book IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", 23-25.10.2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 22-22
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145448
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.