Резултати

еНаука >  Резултати >  SENSORY PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED LEVAČKA SAUSAGE
Назив: SENSORY PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED LEVAČKA SAUSAGE
Аутори: Karan, Dragica  ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Babić, Jelena A.  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija R. ; Jokanović, Marija R.  ; Parunović, Nenad  
Година: 2011
Публикација: International 56th Meat Industry Conference
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-06-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 103-104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/146544
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.